Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mesna industrija Gavrilović seli deo proizvodnje u Srbiju i BiH

Mesna industrija Gavrilović seli deo proizvodnje u Srbiju i BiH

Mesna industrija Gavrilović će deo proizvodnje preseliti u Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, potvrdio je vlasnik Đuro Gavrilović, za "Večernji list".

Deo proizvodnje pod brendom "Gavrilović" preseljen je u Čitluk, u Hercegovini, gde se ostvaruje promet od 5,5 miliona evra. Plan je da se jedan deo proizvodnje organizuje i u Srbiji, ali će većina asortimana u zemlje CEFTA, tržište od 27 miliona ljudi, koji dobro poznaju Gavrilovićev brend i proizvode, ići iz Čitluka, poručuju iz kompanije.

Da se ova mesna industrija nije prilagodila na vreme, neki proizvodi posle hrvatskog ulaska u Evropsku uniju poskupeli bi i 50 odsto, zaključuje list.

Đuro Gevrilović je posle spekulacija da je firma u ozbiljnim problemima, poručio je da Gavrilović opstaje, a da će ubuduće proizvoditi samo mesne prerađevine, trajne salame, paštete, šunku i hrenovke.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum