Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Sad dobio još jednu IDEA prodavnicu

Novi Sad dobio još jednu IDEA prodavnicu

Idea nastavlja sa širenjem mreže svojih maloprodajnih objekata u Srbiji otvaranjem prodavnice u Novom Sadu, u ulici Vatroslava Jagića bb na uglu sa ulicom Heroja Pinkija.

Moderno urađana nova IDEA, prateći standarde svetskog retaila, prostire se na 349 kvadratnih metara, i nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih namirnica, sveže voće i povrće po jpovoljnijim cenama na odeljenju „zelene pijace“, kao i raznovrsnu ponudu mesa  kontrolisanog porekla.

Pored svakodnevnih prehrambenih artikala kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, hemije i još mnogo toga. 

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7.00 do 22 časova, a nedeljom od 7.00 do 20 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum