Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour najavio otvaranje supermarketa u Srbiji

Carrefour najavio otvaranje supermarketa u Srbiji

CMB Bugarska (ogranak kompanije Carrefour Marinopoulos Balkans), koja je ekskluzivni vlasnik Carrefour franšize za tržište Jugoistočne Evrope najavila je u bugarskim medijima otvaranje prvog maloprodajnog objekta u Srbiji.

Prvi supermarket Carrefour-a u Srbiji bi trebao biti otvoren u Novom Sadu, najavljuju u kompaniji CMB Bugarska, ali trenutno nije ponuđeno više detalja o projektu.

Najava o dolasku Carrefour-a u Srbiju došle su iz Delte, kada je u februaru prošle godine objaviljena vest da je s francuskim trgovinskim lancem postignut dogovor o otvaranju hipermarketa u budućem tržnom centru "Delta planet" na Autokomandi u Beogradu.

Generalni direktor kompanije Delta Real Estate, Vojislav Glavinić, tada je izjavio i da je dogovoreno da Delta i Carrefour zajedno nastupe i na drugim lokacijama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum