Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena "Victoria's Secret" prodavnica na aerodromu u Beogradu

Otvorena "Victoria's Secret" prodavnica na aerodromu u Beogradu

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla je otvorena prva "Victoria's Secret" prodavnica u Srbiji.

Čuveni svetski modni brend "Victoria's Secret" je prvu maloprodaju u Beogradu otvorila na aerodromu u tranzitnoj zoni između kapija A2/3 i A4/5. Radno vreme prodavnice je 5:30 do 21:30 svih sedam dana u nedelji.

U ponudi se nalaze kompletan asortiman proizvoda ovog poznatog brenda.

Victoria's Secret je najveći američki trgovac donjim vešom čija je prodaja u 2012. bila preko 6 milijardi dolara od čega je prihod bio 1 milijardu. Neki od najpoznatijih svetkih supermodela i lica predstavljaju ovu kompaniju i njene proizvode.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum