Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi proizvodno-distributivni centar kompanije Gomex

Otvoren novi proizvodno-distributivni centar kompanije Gomex

Kompanija Gomex je u Zrenjaninu otvorila proizvodno-distributivni rashladni centar.

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić je danas, presecanjem vrpce, pustio u rad novi Proizvodno distributivni centar kompanije Gomex iz Zrenjanina. Svečanom činu puštanja u pogon, ovog modernog distributivnog objekta, prisutvovali su čelnici Grada Zrenjanina, Srednjobanatskog okruga, Skupštine grada, svih relevantnih političkih i privrednih struktura grada, kao i predstavnici poslovnih partnera i prijatelja kompanije Gomex.

U toku drugog polugodišta protekle poslovne godine, kompanija Gomex je ušla u realizaciju kompleksnog poduhvata izgradnje ovog centra za proizvodnju i distribuciju specifične robe koja zahteva određene, stroge uslove čuvanja i manipulacije, kao što su mesni i mlečni proizvodi. Projektovani distributivni kapaciteti ovog centra su oko 3,5 hiljada tona suhomesnatih proizvoda i oko 1000 tona svežeg pakovanog mesa na godišnjem nivou.

Objekat se prostire na zemljištu površine 4.800 kvadratnih metara sa svojih 1.100 kvadrata proizvodno distributivnog prostora, u Industrijskoj zoni Jugoistok Grada Zrenjanina i dominira svojim modernim arhitektonskim konceptom na samom ulasku u Zrenjanin iz pravca Beograda. Vrednost investicije iznosi oko 1,5 miliona evra.

Rashladni centar će imati veoma važno mesto u poslovanju trgovinskog lanca Gomex. Najznačajniji benefit za kompaniju, početkom rada ovog distributivnog centra, čini nova mogućnost da se u celini kontroliše kvalitet hlađenih proizvoda od farme pa do krajnjeg kupca, kao i stvaranje potpune slike o potrebama potrošača. U prvom momentu rada ovog distributivnog centra, Gomex je za svoje potrošače pripremio novu paletu proizvoda iz kategorije svežeg mesa, u specijalnom ekonomičnom MAP pakovanju koje obezbeđuje dodatnu svežinu, veoma visok kvalitet uz najviše garancije za zdravstvenu bezbednost svežeg mesa.
Gomex je, za potrebe rada ovog centra, zaposlio tridesetak novih radnika raznih profila, od visokih stručnjaka i majstora iz oblasti prehrambene industrije do novih manipulativnih radnika, magacionera, vozača... U budućnosti se, razvojem ovog centra, očekuje povećanje zaposlenosti srazmerno povećnju prometa i obima posla. Nova flota specijalnih dostavnih vozila sa rashladnim vitrinama će obezbediti brz i siguran razvoz proizvoda do krajnjih potrošača.

Gomex danas posluje u 113 maloprodajnih objekata širom Vojvodine (Zrenjanin, Novi Sad, Subotica, Topola, Vrbas, Bečej, Vršac...), a otvaranjem 10 novih objekata u Šapcu i okolini, prodajna mreža počinje da se širi i na teritoriju centralne Srbije. Trenutno je u kompaniji uposleno više od oko 1100 radnika sa stalnom tendencijom otvaranja novih radnih mesta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum