Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delhaize izlazi za bugarskog tržišta

Delhaize izlazi za bugarskog tržišta

Delhaize grupa se odlučila na povlačenje sa bugarskog tržišta na koje je ušla pre samo tri godine preuzimanjem Picadilly prodavnica koje su bile deo Delta Maxi grupe.

Delhaize je potpisao sporazum sa lokalnom kompanijom AP Mart o prodaji Picadilly trgovinskog lanca. Očekuje se da će prodaja u potpunosti biti realizovana u drugom kvartalu ove godine.

Piccadilly trgovinski lanac čini 28 supermarketa i 24 prodavnice. Delhaize grupa operiše u 9 zemalja na tri kontinenta. Krajem 2013. trgovaču mrežu Delhaize grupe je činilo 3534 radnje čiji je prihod u 2013. bio 21,1 milijarda eura.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum