Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren drugi Univerexport u Beogradu

Otvoren drugi Univerexport u Beogradu

Kompanija Univerexport nastavlja sa proširenjem svoje prodajne mreže otvaranjem drugog po redu prodajnog objekta u Beogradu.

Univerexport je u ponedeljak, 17. marta u 12h napravio novi korak ka približavanju svojim potrošačima u Beogradu, otvaranjem prodajnog objekta na Banjici, na adresi Crnotravska 7-9.

Novi objekat u Beogradu predstavlja investiciju u vrednosti od 1,5 miliona evra, kao i značajan korak u borbi protiv nezaposlenosti, budući da će ovaj poslovni objekat zaposliti 70 ljudi.

Na preko 1800m2 novi objekat će potrošačima ponuditi asortiman od preko 8000 artikala iz svih kategorija, a posebna pažnja posvećena je odeljenjima zdrave i organske hrane, mesari sa uvek svežim mesom sa domaće farme mesne industrije “Bačka”, ribarnici obogaćenoj bazenima sa živom pasrmkom i pekari sa pecivima i hlebom sopstvene proizvodnje.

U novom objektu potrošači će biti usluživani svakodnevno od 7 do 22h.

Na sam dan otvaranja, prvih dve stotine potrošača dobilo je poklon pakete, svaka stota kupovina bila je gratis, a brojna akcijska sniženja pripremljena su kako na sam dan otvaranja tako i za predstojeći period.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum