Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex u Donjem Sajlovu i Ratkovu

Gomex u Donjem Sajlovu i Ratkovu

Kompanija "Gomex" otvorila je dva nova maloprodajna objekta - jedan u Donjem Sajlovu i jedan u Ratkovu.

Ovo su 114. i 115. objekti u sistemu "Gomex"-ovh maloprodajnih objekata. Prodavnica u Sajlovu, novosadskom prigradskom naselju, nalazi se na lokaciji Sajlovo 23 br. 2a. Radno vreme ovog objekta će biti svakim danom od 06:30 - 21:00, sem nedeljom kada će raditi od 7:00 -13:00h.

Objekat "Sajlovo" prostire se na preko 160 m2 prodajnog prostora i u asortimanu ima oko 4000 artikala robe široke potrošnje. Nakon završene obuke u "Gomex"-ovom Trening centru, u maloprodajnom objektu "Sajlovo" zaposleno je sedam novih radnika. 

Prodavnica u Ratkovu, u opštini Odžaci, nalazi se na adresi Ulica Maršala Tita broj 11 i biće otvorena svakim danom od 06:30 - 21:00 i nedeljom od 7:00 - 13:00h. Površina prodajnog prostora objekta je preko 150 m2, a u njemu je zaposleno sedam novih radnika. "Ratkovo" u svom asortimanu nudi oko 3000 različitih artikala robe široke potrošnje.

U ponudi objekata "Sajlovo" i "Ratkovo" su, pored osnovnog asortimana koji zadovoljava potrebe dnevne kupovine, i velik izbor svežeg voća i povrća i sveže meso "Panoni" u MAP pakovanju (meso pakovano u zaštitnoj atmosferi) koje se pakuje i stiže direktno iz "Gomex"-ovog Rashladno distributivnog centra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum