Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Maxi supermarket otvoren na Voždovcu

Maxi supermarket otvoren na Voždovcu

U Beogradu je otvoren još jedan Maxi supermarket i to na Voždovcu na adresi Vojvode Stepe 318.

Asortiman od 7500 artikala će biti dostupan kupcima koje će služiti četiri kase. U ponudi će, osim svežeg voća i povrća, delikatesa i sireva, pekare i rinfuznih proizvoda, biti i gotova jela, kao i Delhaizove privatne robne marke Premia, 365, Delhaize, Taste of inspirations, Care, Od naše zemlje, Home i Bio koje će isporučivati 432 dobavljača.

Površina prodajnog prostora iznosi 540 metara kvadratnih a objekat ima igraonicu za decu kao i parking za kupce. Novi Maxi supermarket kompanije Delhaize zaposliće 34 radnika.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum