Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Punktovi za donacije u robi u svim objektima METRO-a

Punktovi za donacije u robi u svim objektima METRO-a

U saradnji sa Crvenim krstom Srbije u svim objektima METRO Cash & Carry u Srbiji od danas su postavljeni punktovi za prikupljanje pomoći za nastradale od poplava.

Kupci i radnici Metroa će na ovim punktovima moći da doniraju najpotrebnije stvari: vodu, sredstva za higijenu, hranu, posteljinu, igračke... Sva pomoć prikupljena na ovaj način istog će dana biti poslata u magacin Crvenog krsta, a odatle prihvatnim centarima.

Punktovi su formirani u svim objektima Metroa u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kragujevcu, Užicu, Požarevcu i Šapcu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum