Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio novi prodajni objekat u Odžacima

Gomex otvorio novi prodajni objekat u Odžacima

Gomex je u centru Odžaka, na adresi Somborska br.20, svečano otvorio i pustio u rad 117. maloprodajni objekat ove kompanije.

Svečanom otvaranju su pored predstavnika Gomex-a i direktora Gorana Kovačevića, prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave: predsednik opštine Odžaci Dušan Marjan sa svojim pomoćnicima, predsednik Skupstine opštine Odžaci Goran Đakovic i članovi Opštinskog veća.

Ovaj objekat posluje na preko 700m2 od čega je preko 500m2 sam prodajni prostor. Za vrhunsku uslugu pobrinuće se 18 zaposlenih koji su uspešno prošli obuku u Gomex Trening centru u Zrenjaninu. Objekat se svrstava u format supermarketa, što znači da u svom asortimanu ima preko 5000 artikala robe široke potrošnje.

U svom sastavu ima odeljenje sa svežim voćem i povrćem, mesaru sa svežim mesom pakovanim u MAP pakovanju, tj. u zaštitnoj atmosferi i odeljenje pekare sa uvek svežim i toplim hlebom i pecivima. Radno vreme objekta će biti svakim radnim danom i vikendom od 06:30 do 21:00 h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum