Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Lilly drogerie otvorena u Beogradu

Nova Lilly drogerie otvorena u Beogradu

Kompanija Lilly drogerie Srbija je otvorila novu parfimeriju sa apotekom u Beogradu, na Vračaru, u subotu 07. juna 2014.

Na dan otvaranja je svaka kupovina preko 700 din. donosila učestvovanje u kolu sreće, a prvom, desetom, pedesetom i svakom stotom kupcu su dodeljivani pokloni.

Novi maloprodajni objekat je lociran na adresi Njegoševa 55 i radno vreme objekta će biti od 08 do 20 časova.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum