Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Svetsko prvenstvo prodaje televizore

Svetsko prvenstvo prodaje televizore

Porast prodaje TV prijemnika u maju beleže sve države Evrope kako se bliži svetsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati u Brazilu.

 Broj prodatih televizora u Francuskoj je u maju porastao za 25 odsto, gde je od početka godine prodato 2,3 miliona TV prijemnika, a samo u maju je prodato 530.000 uređaja.

"To je fenomen koji se ponovlja svake četiri godine, ali ove godine je zabeležen rekordan dvocifren rast na tržištu koje inače beleži pad u poslednjih dve godine", objašnjavaju predstavnici agencije GfK.

 

Ovo je ujedno prilika da se ispita raspoleženje potrošača koji su ovog puta pokazili sklonost ka uređajima visoke tehnologije, dodaju poznavaoci tržišta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum