Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Treći Gomex market u Sremskoj Mitrovici

Treći Gomex market u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica je od 25. jula dobila još jedan Gomex maloprodajni objekat, treći u ovom gradu.

Uz postojeći "Dekanac" na adresi Branka Radičevića br.50 i "Jedinstva" na adresi Jovice Trajkovića br.4, Gomex je otvorio i treći po redu market u naselju Stari Most u Sremskoj Mitrovici na adresi Bulevar Konstantina Velikog br.3. Ovaj mini-market radi pod nazivom "Sava" i ima preko 120 m2 prodajnog prostora.

U "Savi" je zaposleno šest novih trgovaca i trgovkinja, koji su uspešno prošli obuku u Trening centru Gomex-a. Oni će radnim danima od 06:30 do 21h i nedeljom od 07:00 do 13h potrošačima nuditi širok asortiman robe, upotpunjen velikim izborom mesa u MAP pakovanju iz Gomex-ovog Rashladno-distributivnog centra. Preko 3.000 artikala biće na raspologanju kupcima u "Savi" uz svakodnevnu odličnu ponudu svežeg voća, povrća, hleba i peciva.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum