Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tropicu dozvoljeno preuzimanje Delta Maxi BiH

Tropicu dozvoljeno preuzimanje Delta Maxi BiH

Konkurencijsko veće BiH dopustilo je koncentraciju na tržištu trgovine na malo, koja će nastati sticanjem kontrole kompanije "Tropic" nad "Delhaize BH", kupovinom većinskog paketa deonica.

Kupoprodajni ugovor između "Lion Retail Holdinga" iz Luksenburga i "Delhaize Srbija" kao prodavaca i kompanije "Tropic Group", kao kupca potpisan je 31.03.2014. godine kada je "Tropic" od belgijskog trgovačkog lanca kupio 39 supermarketa "Delta Maxi" u BiH.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum