Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Veropulos otvorio Super Vero u naselju Žarkovo

Veropulos otvorio Super Vero u naselju Žarkovo

Grčki trgovinski lanac Veropulos otvorio je šesti maloprodajni objekat u beogradskom naselju Žarkovo.

Supermarket se prostire na šest hiljada kvadratnih metara, od čega prodajni prostor zauzima površinu od 3.000 kvadrata. Asortiman će činiti oko 25000 prehrambenih i neprehrambenih artikala domaćih i stranih proizvođača.

Svečanom otvaranju "Super Vera Žarkovo" prisustvovali su grčki ambasador Konstantin Ikonomidis, državna sekretarka srpskog ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i mnoge druge zvanice, a tokom prijema, predstavljen je i novi generalni direktor kompanije Veropulos u Srbiji, Lazar Gavran.

Grčka kompanija Veropulos, koja poseduje privatnu robnu marku Vero, u Srbiji posluje od 2002. godine i do sada je uložila blizu 55 miliona evra u šest svojih poslovnih objekata u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum