Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport preuzima Angropromet i Lurdi

Univerexport preuzima Angropromet i Lurdi

Univerexport će preuzeti trgovinske lance Angropromet i Lurdi čime će povećati svoju maloprodajnu mrežu za oko 40 objekata.

Preuzimanjem trgovina Angropromet-a i Lurdi-a, Univerexport znatno ojačava svoju poziciju i prisustvo u Vojvodini.

U toku je proces dobijanja saglasnosti Komisije za zaštitu konkurencije koji bi mogao potrajati i nekoliko meseci. Komisija, koja treba da odobri pripajanje tih preduzeća, će proveriti tržišnu koncentraciju trgovaca u mestima poslovanja, kako bi utvrdila da li postoji mogućnost monopola ukoliko dođe do pripajanja ovih kompanija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum