Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio market u Novom Kneževcu

Gomex otvorio market u Novom Kneževcu

Trgovački lanac "Gomex" je u 10. oktobra otvorio svoj maloprodajni objekat u mestu Novi Kneževac, na adresi Kralja Petra I Karađorđevića br.33.

Market će biti u kategoriji formata mini market i u ponudi će imati preko 4000 artikala robe široke potrošnje, koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Otvaranjem objekta Gomex je obezbedio radno mesto za 8 trgovaca, koji su uspešno prošli obuku u Gomex-ovom trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Objekat se prostire na blizu 270 m2 od čega sam prodajni prostor zauzima oko 190m2. Radno vreme objekta je svakim radnim danom od 06:30 do 21:00 i nedeljom od 07:00 do 13:00.

Asortiman u maloprodajnom objektu u Novom Kneževcu čini i mini pijaca sa svežim voćem i povrćem i mesara sa svežim mesom pakovanim u zaštitnu atmosferu tj. MAP pakovanju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum