Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržišna inspekcija zabranila promet 540.000 litara derivata nafte

Tržišna inspekcija zabranila promet 540.000 litara derivata nafte

Tržišna inspekcija je zabranila promet 540 tona derivata nafte nakon višemesečne kontrole poslovanja preko 300 prodavaca i prevoznika te akcizne robe.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva trgovine Srbije, inspekcija je donela i 98 rešenja o otklanjanju utvrđenih nepravilnosti. Posle 163 kontrole licenci za trgovinu naftnim derivatima u veleprodaji, obavljenih od početka godine, podnet je zahtev za oduzimanje 140 licenci.

Agencija za energetiku je, kako je saopšteno, na osnovu tih zahteva donela 95 rešenja o trajnom oduzimanju licenci. Tržišna inspekcija je utvrdila da od 236 kontrolisanih objekata njih 68 ne ispunjava minimalne tehničke uslove za rad i dat je rok od 60 dana za otklanjanje nepravilnosti.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum