Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Prokuplju otvorena najveća vinarija na Balkanu

U Prokuplju otvorena najveća vinarija na Balkanu

U Gojinovcu, kod Prokuplja, je otvorena najveća privatna vinarija na Balkanu, Toplički vinogradi.

Vinarija je površine oko osam hiljada metara kvadratnih, sa oko 80 hektara vinove loze, u šta je uloženo oko šest miliona eura. Brend menadžer Topličkih vinograda Maja Ćirković je navela da je u planu da se naredne godine zasadi još 80 hektara vinove loze. 

"Vinarija je najmodernija na Balkanu i nalazi se u, za to posebno izgrađenom objektu sa pet nivoa. Nakon prerade, vino se skladišti u drvenim bačvama od francuske i srbijanske hrastovine", objasnila je Ćirković.

Vinarija je vlasništvo Milomira Kovačevića, koji već 25 godina živi u Španiji, prenosi Tanjug.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum