Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fabrika mesa i mesnih prerađevina "Mitros“ prodata austrijskom Gierlinger Holding-u

Fabrika mesa i mesnih prerađevina "Mitros“ prodata austrijskom Gierlinger Holding-u

Nakon šest godina stečaja fabrika mesa i mesnih prerađevina "Mitros“ prodata je austrijskom Gierlinger Holdingu.

Odbor poverilaca sremskomitrovačkog "Mitrosa" prihvatio je ponudu austrijskog Gierlinger holdinga za kupovinu ove industrijske klanice i fabrike konzervi. Procenjena vrednost za nešto više od 13 hektara zemljišta sa pravom korišćenja i ukupno 36 objekata "Mitrosa", bila je 478.600.500 dinara, a jedini zainteresovani kupac ponudio je 800.000 evra.

Kako je Johan Gierlinger izjavio tokom poslednje posete Sremskoj Mitrovici, njegov plan je u prvoj fazi uloži između osam i deset miliona evra u novu opremu. On želi da se proizvodnja pokrene već početkom jula, a krajnji cilj je da fabrika ima više od hiljadu radnika, da se u novu opremu ukupno uloži više od 20 miliona evra i da se celokupna proizvodnja izvozi u Rusiju i Kinu.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum