Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrijski "Baumax" odlazi iz Mađarske

Austrijski "Baumax" odlazi iz Mađarske

Trgovinski lanac "Baumax" se odlučio se na veliki korak - odlazak sa mađarskog tržišta.

To podrazumeva postepeno zatvaranje svih četrnaest centara koje poseduje u toj državi. Naime, "Baumax" se odlučio na ovakav postupak jer se oslonio na novi marketinški koncept "Tulin" koji se sastoji od plana da se u Češkoj i Slovačkoj pokrene online shop, a u Austriji da se uvede pružanje usluga.

"Baumax" je trgovinski lanac specijalizovan za prodaju materijala i alata u oblasti gradnje, stanovanja, baštenstva... Poseduje 128 centara u šest zemalja od kojih se 65 nalazi u Austriji. 2014.godine se povukao iz Turske i prodao filijale u Rumuniji i Bugarskoj.

Lokacije koje je ovaj trgovinski lanac posedovao preuzeće lanac nameštaja "XXXLutz".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum