Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Čekajući Lidla 3" - još dva placa za izgradnju Lidl marketa

"Čekajući Lidla 3" - još dva placa za izgradnju Lidl marketa

Potvrđena je kupovina zemljišta u Beogradu na Voždovcu i Leskovcu od strane velikog nemačkog lanca supermarketa "Lidl".

Predviđeno je da u "narednom periodu" počne gradnja objekta u Beogradu, ali još uvek nije poznat tačan datum početka izgradnje kao ni datum konačnog početka rada ovog supermarketa.

Objekat će biti izgrađen u ulici Save Maškovica, u blizini Trošarine.

I u Leskovcu je kupljeno još jedno zemljište od 62 ara na kome je planiran "skorašnji" početak gradnje još jednog "Lidl"-ovog objekta. Reč je o lokaciji na kojoj je sada zelena pijaca kod stare autobuske stanice, sa objektom od 300 kvadrata.

Lidl je poznat nemački lanac supermarketa koji je deo grupacije Schwarz i spada među 10 vodećih nemačkih maloprodajnih lanaca. Karakterišu ga niske cene i poseban način poslovanja. Posluje u 25 zemalja i ima više od 200.000 zaposlenih u više od 10.000 filijala. Kao što je ranije navedeno, na teritoriji Srbije "Lidl" planira da istovremeno otvori 15 objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum