Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS otvara market u Čačku

DIS otvara market u Čačku

Kompanija DIS iz Krnjeva otvoriće svoj novi market 02.04.2015. u Čačku, u sklopu novog tržnog centra Stop shop, na adresi Bulevar Vuka Karadžića bb.

 Sedamnaesti u nizu DIS marketa prostire se na 4.000 m² i ima 12 kasa, a potrošačima nudi preko 8.000 artikala. Novi moderno dizajniran objekat uređen je u skladu sa rešenjima koje DIS od 2014. primenjuje u okviru opsežnog programa rekonstrukcije postojećih marketa. 

Ambijent orijentisan ka potrošačima pruža osećaj kupovine kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Uz visinu polica primerenu svim potrošačima, posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum