Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta siti u Ljubljani do 2010.

Delta siti u Ljubljani do 2010.

Delta holding iz Srbije sklopio je danas predugovor za izgradnju trgovačkog centra površine 200.000 kvadratnih metara u Ljubljani u okviru Sportskog centra Stožice.

Po saopštenju ove kompanije vrednost investicije je 242,5 miliona evra, a ljubljanski tržni centar će biti dva puta veći od beogradskog Delta sitija.

Otvaranje ovog objekta je planirano za 2010. godinu, kada Deltin parner Grep izgradi Stožice po idejnom projektu Delte koja će zatim otkupiti tržni centar.

Preduogovor su potpisali predstavnici Grepa Uroš Ogrin i Delta ril estejta (Real Estate) Dejan Račić, uz prisustvo gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića i vlasnika Delte Miroslava Miškovića, koji su izrazili zadovoljstvo zbog sklapanja posla.

Vlasnik Delte Mišković je u izjavi agenciji Beta prokomentarisao poslovni uspeh svoje firme rečima "srećan sam i mislim da je veoma značajno da je Delta stigla u Sloveniju".

Mišković je istakao da je ulazak na slovenačko tržište veliki trenutak za Deltu i da je izgradnja centra jedna od najvećih investicija te kompanije.

Predstavnik Delta ril estejta Dejan Račić najavio je da će se tržni centar verovatno zvati Delta siti.

Gradonačelnik Ljubljane i bivši predsednik uprave Merkatora Zoran Janković rekao je da je "ulazak Delte u Evropsku uniju (EU) odnosno u Sloveniju izuzetno važan i za Ljubljanu i za Sloveniju, a posebno za Srbiju".

"Gospodin Mišković time prihvata standarde EU, ušao je sa najboljom ponudom" za izgradnju najvećeg trgovačkog centra u regionu za 242,5 miliona evra, dodao je on.

Delta posluje u Ukrajini, Rumuniji, Bugarskoj, Albaniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a u Sloveniju ulazi kao druga firma iz Srbije, pošto je Komtrejd (ComTrade) nedavno kupio slovenački Hermes Softlab.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum