Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Univerexport u Temerinu

Novi Univerexport u Temerinu

Univerexport je nastavio sa širenjem svoje prodajne mreže otvaranjem trećeg prodajnog objekta u Temerinu.

Na gotovo 1000 kvadratnih metara u modernom objektu u Ulici Narodnog fronta, Temerincima je ponuđen bogat asortiman od preko 8.000 proizvoda.

Sveže voće i povrće, meso i mesne prerađevine sa domaće farme, kao i širok asortiman zdrave i organske hrane, deo su ove ponude. Između ostalog, meso kunića će biti deo redovne ponude, kao i prerađevine od mangulice, sa domaće farme, u vidu zimske salame, masti i pašteta. Market će raditi od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 14.

Univereksport grupa sa svojim zavisnim pravnim licima proteklu godinu završila je sa ulaganjima od preko 20 miliona evra i proširila mrežu priključenjem objekata Angroprometa i Lurdi.

Izvor: Dnevnik

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum