Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio market u Bačkom Gradištu

Gomex otvorio market u Bačkom Gradištu

U skladu sa planovima koji su definisani krajem prošle i početkom ove godine, Gomex nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem novih i renoviranjem postojećih objekata.

Od petka, 22. maja kompanija GOMEX bogatija je za novi objekat u Bačkom Gradištu. Ova prodavnica radi na adresi Glavna 2, a prodajni prostor zauzima gotovo 300 m2.

Otvaranjem ove prodavnice, Gomex je zaposlio 10 novih radnika koji će radnim danima i vikendom biti na usluzi potrošačima od 06:30 do 21h. Novi objekat je u potpunosti uređen u skladu sa standardima kompanije GOMEX, a kupcima u Bačkom Gradištu na raspolaganju će svakodnevno biti više od 5.000 različitih artikala.

Meso koje stiže iz Gomex rashladno-distributivnog centra biće izloženo u najsavremenijim rashladnim vitrinama, dok će se ostali artikli nalaziti na policama posebno prilagođenim za lakšu kupovinu.

Istog dana kada i objekat u Bačkom Gradištu, počela je sa radom i renovirana prodavnica u Krajišniku, na novoj adresi i u značajnije većem prodajnom prostoru. Renovirani objekat ima čak tri puta više prostora za kupovinu nego što je to bilo u starom, odnosno sada se radnja u Krajišniku prostire na 215 m2 prodajnog prostora. Uz ovo značajno proširenje, objekat "Krajišnik 1" sada se nalazi na adresi Slavka Rodića 61, radi radnim danima od 06:30 do 21h a nedeljom od 07 do 21h. Asortimanska ponuda u objektu je takođe tri puta povećana, a uz 3.500 različitih artikala tu je i ponuda mesa i mesnih prerađevina iz rashladno-distributivnog centra GOMEX u Zrenjaninu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum