Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Emmezeta umesto Kike u Srbiji

Emmezeta umesto Kike u Srbiji

Brend "Kika" u Srbiji će zameniti "Emmezeta" (Emeceta), a novi brend bi zvanično trebalo da počne sa radom do kraja juna.

Kako navodi operativni direktor "Emmezeta Srbija" Aleksandar Pavićević asortiman će biti proširen i obuhvataće belu tehniku, multimedije i veliki izbor tehnike za domaćinstvo a što se tiče nameštaja i dekoracije, ponuda ostaje ista samo sa mnogo savremenijim dizajnom i pristupačnijim cenama. Celokupni asortiman bi, kako dodaje, trebalo da bude jeftiniji od 15-20 odsto u odnosu na cene koje je nudila "Kika".

Pavićević objašnjava da je vlasnička struktura ostala potpuno ista jer "Kika" i "Emeceta" imaju istog vlasnika, a to je nemačko-južnoafrička Štajnhof korporacija.

Renoviranje objekta je koštalo oko 1,5 miliona evra, pri čemu će, dodaje, biti zadržani svi radnici "Kike" i uposleno još 40 novih ljudi.

Na pitanje da li će ta kompanija otvoriti još objekata u Srbiji, Pavićević kaže da se intenzivno traga za lokacijama i razmišlja o širenju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum