Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex mini market "Parage" počeo sa radom

Gomex mini market "Parage" počeo sa radom

Gomex je bogatiji za jedan novi maloprodajni objekat. Mini market "Parage" otvoren je u istoimenom selu u centralnom delu Bačke na adresi Svetosavska 54.

Prodavnica raspolaže sa 150 m2 prodajnog prostora, a u novootvorenom objektu posao je pronašlo pet novih radnika.

Radno vreme mini marketa "Parage" je radnim danima od 6:30 do 21h i nedeljom od 7h do 13h. Ovaj mini market potrošačima svakodnevno nudi više od 3.000 različitih artikala, uz veliki izbor mesa i mesnih prerađevina koje se dopremaju iz GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum