Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport u okviru Retail Zemun Parka

Univerexport u okviru Retail Zemun Parka

Vodeći domaći maloprodajni lanac Univerexport u četvrtak 28.maja, otvorio je vrata investiciji od 1.75 miliona evra, koji se nalazi u sklopu ZEMUN PARKA na adresi Autoput za Novi Sad 124-126.

Otvoreni supermarket raspolaže sa 8 kasa, među kojima je i kasa za invalide i brza kasa. Na preko 1500 kvadratnih metara u ponudi su sveže meso čija je ponuda obogaćena mesom mangulice, mesne prerađevine,voće i povrće, ribarnica kao i gastro odeljenje.Radno vreme supermarketa je od 8 do 22h.

Iz kompanije Univerexport najavljuju otvaranje novih objekata i širenje svoje maloprodajne mreže. 

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum