Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kragujevac Plaza dobila novog vlasnika

Kragujevac Plaza dobila novog vlasnika

Kragujevac Plaza  je dobila novog vlasnika, rumunsku kompaniju NEPI (New Europe Property Investments).

Vrednost transakcije iznosi oko 39 miliona evra. Kupovina shoping mall-a u Kragujevcu je samo prva od mnogih budućih investicija te kompanije na tržištima u jugoistočnoj Evropi, na kojima još nisu prisutni.

Podsećanja radi, izgradnja shoping mall-a trajala je godinama u čiju je izgradnju izraelska kompanija uložila blizu 60 miliona evra.

U Plazi Kragujevac se danas nalazi preko 100 prodavnica, restorani kao i 3D bioskopi.

Pripremio: Željko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum