Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Niš: Jug Srbije dobio OPEL centar

Niš: Jug Srbije dobio OPEL centar

Uz prisustvo brojnih predstavnika uglednih kompanija, klijenata i medija u Nišu je svečano otvoren novi prodajno-servisni centar AUTO ONE-OPEL.

Prisutnima se obratio direktor OPEL-a za Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Bugarsku i Makedoniju gospodin Dragan Nenadović koji je tom prilikom rekao da je OPEL krenuo u veliku ofanzivu, kako novim proizvodima, tako i ovakvim centrima, koji će svima koji žive u ovom delu Srbije pružiti vrhunske automobile i usluge.

Svečanosti je prisustvovao i direktor OPEL-a za jugoistočnu Evropu Dr Karoly Wolf koji je tom prilikom članu upravnog odbora Automakedonije (osnivaču AUTO ONE) uručio plaketu koja simbolizuje zvaničan početak poslovanja, istakavši svoje zadovoljstvo otvaranjem novog centra.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum