Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport u Futogu

Univerexport u Futogu

Domaći maloprodajni lanac UNIVEREXPORT otvorio je svoj prvi objekat u Futogu.

Na preko 400 kvadratnih metara, u ponudi je uvek sveže meso i mesne prerađevine koje u roku od 48h stižu sa domaće farme u vitrine ovog maloprodajnog lanca, sveže voće i povrće kao i uni pekara.

Kompanija UNIVEREXPORT je u pomenuti objekat uložila preko 800.000 evra, a Futog i okolina su dobili 20 novih radnih mesta. Otvaranje novih objekata se očekuje vrlo uskoro, ističu u Univerexport-u.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum