Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd bogatiji za novi luksuzni hotel

Beograd bogatiji za novi luksuzni hotel

Hotel Constantine The Great, luksuzni i savremeni hotel sa 4 zvezdice, smešten u samom srcu Beograda, otvorio je svoja vrata predstavnicima medija i predstavio ponudu koje će ubuduće nuditi svojim gostima.

Hotel se nalazi u ulici 27.marta i raspolaže sa 50 luksuznih soba, privatnim parkingom kao i garažom. Hotelski restoran Edict, raspolaže bogatim izborom internacionalnih i domaćih specijaliteta.

"Naša ponuda, prilagođena je potrebama poslovnih ljudi, ali i turista koji žele da obiđu Beograd. U trećem kvartalu tekuće godine planiran je završetak velikog, modernog spa centra koji će se nalaziti na poslednjem spratu hotela, odakle će gosti uživati u prelepom pogledu na grad'', izjavio je direktor hotela gospodin Marko Stanković.

Jedna od novina koju Constantine The Great donosi je svakako i mogućnost dolaska gostiju sa svojim kućnim ljubimcima. Ova pogodnost se neće dodatno naplaćivati.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum