Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Održana regionalna konferencija "Moja kravica Food Talk 2015"

Održana regionalna konferencija "Moja kravica Food Talk 2015"

U organizaciji Color Press Grupe, u petak 12.juna, na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, održana je konferencija o hrani i vinu "Moja kravica Food Talk 2015".

U prelepom ambijentu restorana Ribarac, okupile su se mnoge poznate ličnosti, kuvari, blogeri, predstavnici medija i ostali.

Posebnu pažnju ovogodišnje konferencije bilo je prisustvo kuvara i vlasnika restorana "Lusil" iz Hjustona Krisa Vilijamsa. Učesnicima konferencije govorio je o načinu pripremanja hrane u njegovom gradu, a u Srbiji se nalazi zahvaljujući Speakers programu u organizaciji ambasade SAD u našoj zemlji.

Konferencija o hrani i vinu, nastala je kao ideja da se na jednom mestu okupe ljudi iz regiona, koji su profesionalno vezani za hranu i vino, istakao je Robert Čoban, vlasnik Color Prees Grupe.
Ucesnici su nakon zatvaranja konferencije uživali uz muzički program grupe Frajle i tamburaše.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum