Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kaufland odustao od srpskog tržišta?

Kaufland odustao od srpskog tržišta?

Nemački trgovinski gigant Kaufland, po svemu sudeći ipak neće proširiti svoje poslovanje u Srbiji.

 

Kako se nezvanično saznaje, Kaufland je svoje predstavništvo na Novom Beogradu zatvorio, dok su zaposleni u njemu prešli u direkciju Lidl Srbija. 

Kaufland je osnovan 1984 godine kao diskontni hipermarketi Grupe Schwarz, u čijem je sastavu i Lidl. Preko 1000 poslovnica, u sedam država Evrope, Schwarz Grupa poseduje pod banerom Kaufland.
Lidl Srbija nastavlja svoju ekspanziju na srpskom tržištu, kupujući zemljišta za izgradnju objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum