Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor probio Ledo na tržište SAD

Agrokor probio Ledo na tržište SAD

Ledo, najveći hrvatski proizvođač sladoleda i zamrznutih proizvoda, poslao je prvi kontingent sladoleda na američko tržište.

 

Sladoledi će se prodavati u prodajnim objektima Kroger, koji je drugi po veličini trgovački lanac u SAD, pod premium robnom markom ovog lanca Private Selection. Sporazum koje su dve kompanije potpisale, predviđa isporuku sladoleda za 2015. i 2016. godinu. 

Hrvatski Ledo kao i Frikom, posluju u sastavu Agrokor Koncerna. Na nedavnom obeležavanju 40 godina kompanije Frikom, generalni direktor kompanije Gojko Đošić, izjavio je da će izvoz na nova tržišta biti jedan od prioriteta kompanije, ali nije istakao koja su moguća buduća tržišta na kojem će se nalaziti frikomovi proizvodi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum