Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prinosi graška za petinu veći u Frikomu

Prinosi graška za petinu veći u Frikomu

Na poljima kompanije Frikom završena je berba mladog graška na površini od 1300 hektara, a prinosi su za petinu veći u odnosu na prošlogodišnju berbu i iznose od 6.5 do 7.2 tone po hektaru.

Prilikom posete medija frikomovim poljima, rukovodilac sirovinske službe Frikom je dodao da je proizvodnja graška pod sistemom zalivanja kao i da se primenjuju svi elementi agro tehnike koji su bitni kako za prinos, tako i za sam kvalitet graška.

Transport graška od njive do proizvodnje obavlja se za 90 minuta, nakon čega počinje njegova prerada u proizvodnji koja se odvija na visokoj tehnologiji. Frikom od 1981.godine u ponudi ima mladi smrznuti grašak A kvaliteta, koji je poznat kako na domaćem tako i na inostranim tržištima.

Izgradnjom svojih brendova, kao što je mladi grašak, kompanija Frikom nastavlja da beleži pozitivne rezultate.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum