Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Coca Cola Pop Up radnja u Beogradu

Coca Cola Pop Up radnja u Beogradu

Karavan kojim Coca Cola putuje Evropom, već je obišao Budimpeštu, Beč, Sofiju, Varšavu...a sada konačno stiže i u Beograd.

Coca Cola Pop Up radnja biće postavljena od 2 do 8 jula na Trgu Republike i biće otvorena svakog dana od 12h do 22h.

Ljubitelji ovog pića imaće priliku da kupe moderne odevne predmete poput majici, dukserica, kačketa ali i torbe, kofere, nakit pa čak i lakove za nokte i labelo. Spisak stvari koje će se naći u Coca Cola radnji se ovde ne završava, jer su tu futrole za telefone, posteri, rokovnici i druge sitnice sa prepoznatljivim motivima i dizajnom koje će obeležiti ovo leto.

Osim shopinga, fanove Coca Cole očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja. Prvi dan otvaranja obeležiće modna revija sa Coca Cola modelima u pravom modnom performansu. 

Za 4. jul zakazan je mini koncert finalista muzičkog šoua X faktor, dok će sledećeg dana biti održana humanitarna prodaja stvari u kojoj će učestvovati pevačica Ana Štajdohar i maneken Vladimir Vuksanović.

Coca Cola Pop Up radnja obeležiće i međunarodni dan poljubaca 6.jul, dok je za sutradan zakazan Just Dance gde će posetioci moći da se oprobaju u plesnoj igri. Velika žurka povodom zatvaranja radnje zakazana je za 8.jul na kojoj posetioce očekuju brojni muzički i plesni performansi.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Nakon Beograda, Coca Cola karavan putuje u Atinu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum