Coca Cola Pop Up radnja u Beogradu

Coca Cola Pop Up Beograd
Coca Cola

Karavan kojim Coca Cola putuje Evropom, već je obišao Budimpeštu, Beč, Sofiju, Varšavu...a sada konačno stiže i u Beograd.

Coca Cola Pop Up radnja biće postavljena od 2 do 8 jula na Trgu Republike i biće otvorena svakog dana od 12h do 22h.

Ljubitelji ovog pića imaće priliku da kupe moderne odevne predmete poput majici, dukserica, kačketa ali i torbe, kofere, nakit pa čak i lakove za nokte i labelo. Spisak stvari koje će se naći u Coca Cola radnji se ovde ne završava, jer su tu futrole za telefone, posteri, rokovnici i druge sitnice sa prepoznatljivim motivima i dizajnom koje će obeležiti ovo leto.

Osim shopinga, fanove Coca Cole očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja. Prvi dan otvaranja obeležiće modna revija sa Coca Cola modelima u pravom modnom performansu. 

Za 4. jul zakazan je mini koncert finalista muzičkog šoua X faktor, dok će sledećeg dana biti održana humanitarna prodaja stvari u kojoj će učestvovati pevačica Ana Štajdohar i maneken Vladimir Vuksanović.

Coca Cola Pop Up radnja obeležiće i međunarodni dan poljubaca 6.jul, dok je za sutradan zakazan Just Dance gde će posetioci moći da se oprobaju u plesnoj igri. Velika žurka povodom zatvaranja radnje zakazana je za 8.jul na kojoj posetioce očekuju brojni muzički i plesni performansi.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Nakon Beograda, Coca Cola karavan putuje u Atinu.