Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Univerexport u Kikindi

Novi Univerexport u Kikindi

Kompanija Univerexport otvorila je svoj novi maloprodajni objekat u Kikindi.

Svečanim presecanjem vrpce, predsednica Univerexport Grupe Vesna Vučurević zvanično je otvorila supermarket koji se nalazi u ulici Svetosavska br.26. Objekat se prostire na preko 600 kvadrata prodajnog prostora u kome je zaposleno 25 ljudi.

Zaposleni u Univerexport-u posebno ističu ponudu mesa i mesnih prerađevina sa domaće farme, ali i meso mangulice, ribarnicu kao i veliki izbor zdrave hrane. Potrošačima je omogućeno odloženo plaćanje do 180 dana, kao i u svim ostalim objektima ovog lanca.

Nakon 25 godina postojanja, kompanija Univerexport broji preko 120 objekata i najveći je domaći trgovinski lanac koji zapošljava više od 2500 ljudi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum