Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zatvoren MERKUR Karaburma

Zatvoren MERKUR Karaburma

Slovenačka kompanija Merkur zatvorila je svoj maloprodajni objekat na Karaburmi u Beogradu. 

Iako su se vrata za kupce zatvorila 1.jula, direkcija Merkura u Srbiji još uvek nije izdala zvanično saopštenje. Objekat koji je Merkur izgradio na 15.000 kvadrata u Mirijevskom bulevaru, od marta 2013 godine postaje Shoping centar Karaburma u koji su se pored Merkura koji je smanjio prodajnu površinu uselili poznati brendovi C&A, Deichman, Takko, Forma Ideale, Roda, Sport Vision, Jysk, ali i restorani, apoteke, menjačnice i igraonice.

Merkur centri na Bežanijskoj kosi u Beogradu i u Novom Sadu nastavljaju svoje poslovanje.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum