Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Idea Extra postaje Retail Park, Roda FOB se preuređuje

Idea Extra postaje Retail Park, Roda FOB se preuređuje

Idea Extra, najveći maloprodajni objekat trgovinskog lanca Idea, prestao je sa radom 25.maja ove godine, a na istom mestu će biti otvoren Retail Prak.

Svim potrošačima pomenutog objekta, Idea predlaže da svoje kupovine ubuduće obavljaju u Roda FOB, Mercator Centru ili Idea Super koja se nalazi u Immocentru. Iz Mercator S su za Retail Serbia potvrdili da se prostor u kome se nalazila Idea Extra preuređuje u Retail Park, u kome će pored velikog izbora brendova biti ponuđen i bogat zabavni sadržaj, što je i potvrđeno prilikom današnjeg obilaska objekta gde smo se uverili da radovi na preuređenju uveliko traju.

U toku su radovi i na prostoru između budućeg Retail Parka i Roda FOB kako bi posetiocima oba objekta ubuduće kupovina bila što ugodnija. Radi se na uređenju novih staza koje će spojiti dva objekta, dok se radovi izvode i na uređenju travnatih površina i postavljanju novih klupa. Radovi na novom prilazu i ulazu u Roda FOB su završeni. 

Beograd će tako za kratko vreme dobiti i drugi Retail Park. Pre samo mesec dana otvoren je Zemun Retail Park, a radovi na izgradnji Aviv Park Zvezdara na površini od 11.500 kvadrata uveliko traju i njegovo otvaranje zakazano je na jesen. Koliko su retail parkovi sve više atraktivni, govori i podatak da je projekat Capitol Park koji će biti smešten u Rakovici u završnoj fazi.

Dm drogerija, Takko fashion, Handy, caffe restoran, menjačnice i mnogi drugi koji radili uz Ideu Extra, nisu prekidali svoje poslovanje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum