Idea Extra postaje Retail Park, Roda FOB se preuređuje

Roda

Idea Extra, najveći maloprodajni objekat trgovinskog lanca Idea, prestao je sa radom 25.maja ove godine, a na istom mestu će biti otvoren Retail Prak.

Svim potrošačima pomenutog objekta, Idea predlaže da svoje kupovine ubuduće obavljaju u Roda FOB, Mercator Centru ili Idea Super koja se nalazi u Immocentru. Iz Mercator S su za Retail Serbia potvrdili da se prostor u kome se nalazila Idea Extra preuređuje u Retail Park, u kome će pored velikog izbora brendova biti ponuđen i bogat zabavni sadržaj, što je i potvrđeno prilikom današnjeg obilaska objekta gde smo se uverili da radovi na preuređenju uveliko traju.

U toku su radovi i na prostoru između budućeg Retail Parka i Roda FOB kako bi posetiocima oba objekta ubuduće kupovina bila što ugodnija. Radi se na uređenju novih staza koje će spojiti dva objekta, dok se radovi izvode i na uređenju travnatih površina i postavljanju novih klupa. Radovi na novom prilazu i ulazu u Roda FOB su završeni. 

Beograd će tako za kratko vreme dobiti i drugi Retail Park. Pre samo mesec dana otvoren je Zemun Retail Park, a radovi na izgradnji Aviv Park Zvezdara na površini od 11.500 kvadrata uveliko traju i njegovo otvaranje zakazano je na jesen. Koliko su retail parkovi sve više atraktivni, govori i podatak da je projekat Capitol Park koji će biti smešten u Rakovici u završnoj fazi.

Dm drogerija, Takko fashion, Handy, caffe restoran, menjačnice i mnogi drugi koji radili uz Ideu Extra, nisu prekidali svoje poslovanje.

Pripremio: Žarko Grozdanić