Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sutra otvaranje nove dm drogerije na Banovom brdu

Sutra otvaranje nove dm drogerije na Banovom brdu

U četvrtak 16.07.2015. u 8h otvara se nova dm drogerija u ulici Nedeljka Čabrinovića 67, naselje Golf 8, na Banovom brdu.

Za posetioce su pripremljeni 15% popusta na celokupnu kupovinu (ponuda važi i na već snižene proizvode), 35% popusta na sve MaxFactor proizvode i još mnogo sniženja i poklona. Za zabavu će biti zaduženi animatori i DJ, a mališane čeka nezaobilazni face painting.

Na dan otvaranja od 18 do 19h na kasi će Vas uslužiti pevačica Ana Štajdohar i saksofonista Nikola Demonja, a novac sakupljen u ovom periodu biće doniran Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju OJ Čukarica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum