Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Quinterra odustala, Subotica dobija Retail Shopping Park

Quinterra odustala, Subotica dobija Retail Shopping Park

Kompanija MPC Properties je započela izgradnju prvog shoping parka u Subotici koji će se prostirati na 10.000 kvadrata.

Kamen temeljac na mestu budućeg objekta položili su gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnik kompanije MPC Properties Thomas Villadsen. Budući Retail Park Shoppi biće lociran na samo 2.5km od centra Subotice i zadovoljavaće sve visoke građevinske i arhitektonske standarde. Ponuda prvog Retail Parka u Subotici uključivaće veliki izbor modnih brendova, ponudu tehnike, uređenje doma ali i bogat zabavni sadržaj. Sve prodavnice imaće ulaz sa centralnog parkinga čiji će kapacitet biti 300 vozila.

''Sredstva koja će zakupci Retail Parka Shoppi uplaćivati na ime poreza, direktno će se slivati u gradski budžet, što će se pozitivno odraziti na ekonomsku sliku Subotice'', izjavio je gradonačelnik tog grada Jene Maglai.

Vrednost izgradnje prvog Retail Parka u Subotici iznosi više od 10 miliona evra i predstavlja još jednu važnu investiciju kompanije MPC Properties pored Ušća Shopping Centra, Immo Outlet Centra ali i mnogih poslovnih i stambenih objekata građenih po najvišim svetskim standardima. Plac na kome će se nalaziti Shoping Centar Shoppi pripadao je austrijskoj kompaniji Quinterra.

U drugoj fazi planirana je izgradnja supermarketa Lidl, a gradonačelnik Subotice je izjavio da će grad učiniti sve kako bi i nemačka kompanija krenula u realizaciju projekta.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum