Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Uskoro kreće izgradnja Belgrade Plaza Centra

Uskoro kreće izgradnja Belgrade Plaza Centra

Projekat BELGRADE PLAZA investitora Plaza Centers u Višnjičkoj ulici u Beogradu dobio je svu neophodnu dokumentaciju kako bi otpočela njegova izgradnja.

Izraelska kompanija izgradiće shopping centar na 61.000 kvadrata od čega će nešto više od 32.000 biti prodajna površina. Prizemni deo kao i prvi sprat rezervisani su za prodajne objekte, dok će na drugom spratu posetioci uživati u bioskopskim salama, restoranima i igraonicama za decu. Rušenje fabrike Sport na čijoj parceli će biti izgrađen budući centar očekuje se vrlo uskoro, a otpočinjanje građevinskih radova na izgradnji samog centra očekuje se na jesen.

Vrednost investicije iznosi oko 80 miliona evra, a završetak izgradnje i otvaranje centra planiran je u prvoj polovini 2017 godine.

Plaza Centers poznata je po izgradnji centra Plaza Kragujevac, koji je nedavno prodat rumunskoj kompaniji NEPI za 39 miliona evra. Prilikom preuzimanja centra, vodeći ljudi kompanije NEPI, izjavili su da je kupovina centra u Kragujevcu samo prvi u nizu velikih projekata u Srbiji ali i na celom Balkanu, na kome imaju ambiciozne planove.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum