Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti ComTrade predstavio prvi smartphone

ComTrade predstavio prvi smartphone

Kompanija ComTrade je predstavila svoj prvi smart telefon iz porodice Tesla uređaja pod imenom Tesla smartphone 6.

Telefon je opremljen IPS HD ekranom zaštićen Gorilla staklom, glavnom kamerom od 13mpx-a, procesorom od četiri jezgra uz 2GB RAM-a za snimanje podataka, kao i podrškom za dve SIM kartice.

Ekran od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i funkcionalnost. Telefon je izuzetno tanak sa metalnim bočnim ivicama za jaču strukturu i bolju zaštitu tokom svakodnevne upotrebe. Težina telefona je 128gr sa baterijom od 2100mAh.

Memorijsko proširenje omogućeno je podrškom microSD karticama do 32GB. Telefon dolazi u Android Kit Kat 4.4 verziji kao i sa NFC funkcijom radi bržeg spajanja sa drugim uređajima.

Najveća prednost Tesla smartphone 6 je svakako kamera od 13mpx koja dolazi iz kompanije SONY sa kojom kompanija ComTrade ima dugogodišnju saradnju. Telefon će se u slobodnoj prodaji naći od petka 24.jula.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum