Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novo pakovanje iz Knjaz Miloš-a

Novo pakovanje iz Knjaz Miloš-a

Kompanija Knjaz Miloš predstavila je novo pakovanje mineralne vode od 1.75l po istoj ceni kao i za 1.5l.

Knjaz Miloš je jedan od najstarijih srpskih brendova sa više od dva veka poslovanja.

Poznati brendovi kompanije su pored mineralne vode Knjaz Miloš i Aqua Viva, Guarana kao i Golf. Fabrika u Aranđelovcu raspolaže sa 8 proizvodnih linija što omogućava godišnju proizvodnju i preko pet stotina miliona litara. Sertifikat ISO 22000 koji predstavlja standard za bezbednost hrane ovoj kompaniji omogućava plasman proizvoda i na tržište Evropske unije.

Knjaz Miloš zapošljava 751 zaposlenog i spada među najveće evropske proizvođače mineralnih voda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum