Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Banja Luka dobija Hiper Kort

Banja Luka dobija Hiper Kort

Fructa Trade otvoriće uskoro 24. po redu objekat koji ce se nalaziti u Banja Luci.

Na prostoru nekadašnjeg OBI-ja ova kompanija planira da otvori do sada najveći Hiper Kort hipermarket koji će se prostirati na 8.500 kvadrata.

''Otvaranjem tako velikog objekta pokazujemo snagu i moć u sektoru kojim se Fructa Trade bavi. U našim marketima kupcima nudimo veliki izbor proizvoda vlastite robne marke po atraktivnim cenama. Uvažavajući konkurenciju koja je vrlo snažna, mi se dobro borimo sa tim i ljudi su prepoznali nas kao kvalitetan domaći trgovinski lanac'', izjavio je direktor Duško Reljić.

Ova kompanija je nedavno otvorila Super Kort u blizini Prijedora na 1.300 kvadrata, u čijoj ponudi se nalazi 15.000 artikala i koji zapošljava 35 radnika. U sklopu objekta nalaze se i kafe-restoran, igraonica za decu kao i parking za 200 mesta.

Fructa Trade trenutno u svom sistemu poseduje 23. Super i Hiper Kort objekta i zapošljava preko 700 ljudi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum